Werelduurrecord

Het werelduurrecord is een wielrenrecord waarbij de deelnemer op een wielerbaan een zo groot mogelijke afstand aflegt in een uur op een UCI-goedgekeurde fiets. De 26-jarige tijdritspecialist kwam op de wielerbaan in het Zwitserse Grenchen tot.


Werelduurrecord Fiets Merckx Bicycle Colnago Bicycle Race

Na een uur lopen geldt het achterste been voor de meting.

Werelduurrecord. Chronologie van het werelduurrecord. Met een afstand. 1 day agoFilippo Ganna heeft op zeer indrukwekkende wijze het werelduurrecord op zijn naam gebracht.

Laatste stuk van het werelduurrecord van Tony Rominger 05 november 1994 op het Velodrome du Lac in Bordeaux. Het uurrecord was in handen van Bradley Wiggins die op 7 juni 2015 in een uur 54526 kilometer aflegde. VHS opname HiFi Stereo geconverteerd mer Vapours.

Een werelduurrecord is een record in verschillende sporten. Also search for werelduurrecord in. Al van kleins af aan vond Jetze de snelheid op een handbike gaaf.

De afstand van 56792 kilometer was enkele jaren of maanden. 1 day agoFilippo Ganna wil zijn seizoen nog wat glans geven. De renner van Ineos legde op de wielerbaan van Grenchen 56792 kilometer af en deed.

Werelduurrecord Victor Campenaerts Keuze Grote fascinatie Geen sportman Genieten van fietststocht en de koers Keuze Koers is lastig Belgische wielrenners Keuze Historisch moment. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Werelduurrecord inzichtelijk te maken. Bij het werelduurrecord atletiek gaat het erom om in een uur een zo groot mogelijke afstand op een 400 meter baan af te leggen.

Tv Touché had ik wel graag een volledig gezien h. Filippo Ganna valt komende zaterdag 8 oktober op een revolutionaire fiets het werelduurrecord aan. Chronologie van het werelduurrecord dat donderdag.

Fabrikant Pinarello heeft de tweewieler uit de 3D-printer laten komen. INT-woordenboeken CHN login nodig Wikipedia Google General grammatical data. De Italiaan gaat zaterdagavond vanaf 20u op zoek naar het werelduurrecord.

Sportpaleis Alkmaar - NL Woensdag 13 maart 2019 Montage. Up to 10 cash back Impressie van zijn aanval op het werelduurrecord handbike - oud record 42165km Locatie. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende.

De Italiaan verpulvert het werelduurrecord van Dan Bigham van 55548 km. De huidige recordhouder - Daniel Bigham -. 1 day agoFilippo Ganna doet het gewoon.

De Italiaan Filippo Ganna heeft een monsterlijk werelduurrecord op de tabellen gezet. De tweevoudig wereldkampioen tijdrijden deed het daarmee ruim beter. Alkmaar Woensdag om 1600 uur deed Jetze Plat een poging om het werelduurrecord op de handbike te verbreken in het Sportpaleis te Alkmaar.

De Brit Mo Farah weet in zestig minuten 45 meter meer te lopen dan de legendarische. This article does not yet. 16 hours agoFilippo Ganna is de nieuwe houder van het werelduurrecord.

Jetze Plat werd geboren met een verkort linkerbeen en miste zijn rechterbovenbeen. 1 day agoDe Italiaan Filippo Ganna 26 heeft in het Zwitserse Grenchen het werelduurrecord op 56792 km gezet. Redactie 18-09-14 2221 Laatste update.

Schitterende sketch over het werelduurrecord waarin Lucien Van Impe toch ook zijn komisch talent etaleert. Victor Campenaerts heeft het werelduurrecord verbroken. De houder van het record heeft in zijn sport de grootste afstand afgelegd in 60 minuten.

De Italiaan verbrak zaterdagavond in het Zwitserse Grenchen het voormalige record van Daniel Bigham 55548. Description DutchOok bij de mannen is het werelduurrecord verbroken.


Kare Dehlie Thorstad On Instagram Time Trial Jasper De Buyst Zesdaagsegent Lotto Soudal Pelotonmagazine Fuelfor Ridley Bikes Track Cycling Lotto Soudal


Pin Op Wk Wielrennen


Wielerbaan Geleen


Instagram Photo By Ray Napoles Feb 28 2015 At 1 55am Utc Tour De France Bicycle Track Cycling

No comments :

Post a Comment